Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3795)

Incarcator auto wireless pentru telefon

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3787 lei Lei
Cod produs
UCC004
Out Of stock
Descriere
Incarcator auto wireless pentru telefon mobil - Carguard incarcator wirlless Fast Charge, pana la 10W! (incarcarea rapida pe 10W sau 7.5W necesita un adaptor QC2. 0/3.0); incarcarea wireless standard, de 5W este disponibila pentru toate modelele de telefon care suporta incarcare wireless. Suportul auto-ajustabil ajuta la prinderea si incarcarea eficienta a tuturor modelelor de telefon.

BRATE MECANICE AUTO-AJUSTABILE - Functia de prindere automata iti permite sa fixezi si sa ridici telefonul din suport cu o singura miscare, cu o singura mana. Sistemul de prindere mecanica va asigura posibilitatea de recuperare a telefonului chiar si atunci cand suportul nu este alimentat.

INSTALARE USOARA - Suportul poate fi instalat pe grilajul sistemului de ventilatie de pe bord. Sistemul de prindere nu zgarie lamelele grilajului. Sistemul robust de prindere asigura stabilitatea suportului si implicit a telefonului.

CONSTRUCTIE FERMA - Sistemul de prindere al suportului de telefon are cat mai putine parti mobile sau elastice, pentru o stabilitate optima a telefonului, iar prinderea pe bord nu obtureaza vizibilitatea.

Conexiune Micro-USB (cablul este inclus in pachet)

Carcasa de inalta calitate

Design discret negru /gri

Incarcator auto wireless pentru telefon specificatii:

Tensiunea de intrare: 12 - 24 V CC

Putere de incarcare: 10W

Dimensiune  compacta

Setul contine:  suport cu dublu adeziv + suport in grila de ventilatie + cablu USB.

CARGUARD este un brand romanesc de accesorii auto cu o traditie de peste 15 ani! Produsele si accesoriile Carguard sunt fabricate sub indrumarea si supravegherea unei companii din Judetul Bihor si sunt optimizate pentru a livra un raport calitate-pret cat mai bun pentru piata din Romania!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura