Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3794)

Suport magnetic pentru telefon - Carguard

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3599 lei Lei
Cod produs
STA003
Out Of stock
Descriere
Carguard

Ventuza cu nano silicon pentru o prindere deosebit de puternica pe suprafata parbrizului va asigura o priza sigura si de durata pentru suport, astfel incat fixarea telefonului tau sa fie de incredere. Atentie: evitati expunerea ventuzei la soare sau temperaturi inalte pentru perioade indelungate, deoarece sistemul se poate deteriora.

FORTA MAGNETICA MARE astfel incat telefonul sa fie bine fixat indiferent de drumul pe care mergi, chiar pe drumuri neasfaltate, oricat ar fi acesta de greu.

SISTEM REGLABIL DE PRINDERE: bratul reglabil dar rigid, de 16 cm si capatul rotativ cu sistem de prindere cu bila, ajustabil la 360 permit asezarea telefonului in orice pozitie si vizionarea displayului din ORICE unghi. Displayul telefonului nu va avea unghiuri moarte. Usor de manevrat, reglat si ajustat CU O SINGURA MANA!

FOARTE USOR DE CURATAT in caz de necesitate, doar cu apa calda, astfel incat si ventuza, dar si suportul intreg sa poata fi curatate repede si usor.

UTILIZARE LARGA: suportul vine echipat cu doua placi metalice ce pot fi aplicate pe spatele telefonului sau pozitionate intre husa si telefon pentru fixarea magnetica. Astfel, suportul nu are limite de marime in ceea ce priveste gama de telefoane ori sisteme de navigatie pentru care poate fi utilizat.

CARGUARD este brandul romanesc de accesorii auto cu o traditie de peste 15 ani! Produsele si accesoriile Carguard sunt fabricate sub indrumarea si supravegherea unei companii din Judetul Bihor si sunt optimizate pentru a livra un raport calitate-pret cat mai bun pentru piata din Romania!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura