Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3794)

Suport magnetic pentru telefon - Carguard

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1883 lei Lei
Cod produs
STA007
Out Of stock
Descriere
Carguard

Fixare ferma in grila de ventilatie: Gata de folosit in numai o secunda. Fixarea pe bord asigura vizibilitatea neobturata a caii de rulare, pentru un maxim de siguranta.

UTILIZARE COMODA: Atasaza-ti doar telefonul pe suportul magnetic. Acest sistem utilizabil cu o singura mana iti va aduce mult confort si siguranta la volan.

SISTEM RAFINAT: Fabricat din materiale cu standarde inalte de calitate, astfel incat sa ai un produs durabil si aspectuos.

ERGONOMIC - vei putea fixa ferm telefonul sau sistemul de navigatie si vei avea o vizibilitate perfecta a displayului indiferent de conditiile de luminozitate. Asigura acces la intregul afisaj tactil, putand fi utilizat cu aparatul in husa.

STABILITATE DE DURATA datorita sistemului robust de prindere. Suportul va ramane bine ancorat pe bordul masinii pe toata durata folosirii acestuia.

UTILIZARE LARGA: Suportul vine echipat cu doua placi metalice ce pot fi aplicate pe spatele telefonului sau pozitionate intre husa si telefon pentru fixarea magnetica. Astfel, suportul nu are limite de marime in ceea ce priveste gama de telefoane ori sisteme de navigatie pentru care poate fi utilizat.

CARGUARD este brandul romanesc de accesorii auto cu o traditie de peste 15 ani! Produsele si accesoriile Carguard sunt fabricate sub indrumarea si supravegherea unei companii din Judetul Bihor si sunt optimizate pentru a livra un raport calitate-pret cat mai bun pentru piata din Romania!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura