Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3794)

Suport auto universal pentru telefon - Carguard

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2951 lei Lei
Cod produs
STA001
Out Of stock
Descriere
Carguard

Brate mecanice auto-ajustabile - Functia de inchidere automata iti permite sa fixezi si sa ridici telefonul din suport cu o singura miscare, cu o singura mana. Sistemul de prindere mecanica va asigura posibilitatea de recuperare si fixare a telefonului fara alimentare electrica.

INSTALARE USOARA - Suportul poate fi instalat pe parbriz, cu ajutorul ventuzei din silicon. Sistemul de prindere nu zgarie sticla. Sistemul robust de prindere asigura stabilitatea suportului si implicit a telefonului, in orice conditii si pe durata lunga. ! Recomandam ferirea ventuzei de expunerea la soare pe perioade indelungate si de temperaturile mari, deoarece acestea o pot deteriora.

CONSTRUCTIE FERMA - Sistemul de prindere al suportului de telefon are cat mai putine parti mobile sau elastice, pentru o stabilitate optima a telefonului.

SISTEM REGLABIL DE PRINDERE: bratul reglabil dar rigid, de 20 cm si capatul rotativ cu sistem de prindere cu bila, ajustabil la 360 permit asezarea telefonului in orice pozitie si vizionarea displayului din ORICE unghi. Displayul telefonului nu va avea unghiuri moarte. Usor de manevrat, reglat si ajustat!

DESIGN ELEGANT, COMPACT si un aspect discret, negru/gri.

CARCASA DIN MATERIALE DE INALTA CALITATE pentru o durabilitate cat mai indelungata a produsului si un aspect elegant, chiar si dupa o perioada indelungata de utilizare.

Conexiune Micro-USB (cablul este inclus in pachet).

Conceput pentru dispozitive cu marime de la 60mm la 97mm.

CARGUARD este brandul romanesc de accesorii auto cu o traditie de peste 15 ani! Produsele si accesoriile Carguard sunt fabricate sub indrumarea si supravegherea unei companii din Judetul Bihor si sunt optimizate pentru a livra un raport calitate-pret cat mai bun pentru piata din Romania!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura