Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3795)

Ulei motor sintetic Metabond Ultra VSX 0W20 5L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

65 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Metabond Ultra VSX 0W20 5L

Este un ulei de motor sintetic de inalta performanta, dezvoltat pentru a raspunde cerintelor tehnice ale motoarelor europene pe benzina si motorina, in special ale celor din concernul Volkswagen.

Uleiul este compatibil cu sistemele de post-tratament care permit emisii scazute de sulf, fosfor si cenusa, iar cerintele tehnice ale vehiculelor sunt indeplinite in mod corespunzator.

Oferind economie de combustibil si protectie impotriva uzurii si depunerilor, Metabond ULTRA VSX 0W20 este un ulei de motor de tehnologie sintetica extrem de eficient si fiabil.

Este potrivit pentru cele mai solicitante conditii de conducere, inclusiv pentru stilul de conducere sportiv, porniri frecvente la rece, conducere urbana si autostrada.

Metabond ULTRA VSX 0W20 5L este compatibil cu sistemele Start / Stop si hibride, ceea ce il face o alegere excelenta pentru proprietarii de autovehicule moderne.

Cu stabilitate termica maxima si performanta optima, acest ulei de motor sintetic "LowSaps" este o alegere excelenta pentru a mentine motorul vehiculului tau in cea mai buna stare posibila.

Metabond ULTRA VSX 0W20 5L specificatii:

ACEA C5, VOLKSWAGEN VW 508.00 / 509.00, PORSCHE C20

Tara de origine: EU

Ambalaje: 1 litru, 5 litri

Fisa de securitate: ULTRA VSX 0W-20

Fisa tehnica: ULTRA VSX 0W20
Trimite mesaj
Din Gura in Gura