Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3795)

Ulei motor Metabond LLX 0W30 5L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

64 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Metabond LLX 0W30 5L

Este un ulei de motor sintetic de inalta performanta, dezvoltat in principal pentru a satisface cerintele tehnice ale motoarelor din concernul Volkswagen.

Acest ulei de motor este perfect compatibil cu sistemele de post-tratament care permit emisii scazute de sulf, fosfor si cenusa, ceea ce il face ideal pentru motoarele europene pe benzina si motorina.

Cu o economie impresionanta de combustibil si o tehnologie de sinteza avansata, Metabond LLX 0W30 ofera o protectie exceptionala impotriva uzurii si depunerilor, indeplinind standardul ACEA C3.

Daca sunteti in cautarea unui ulei de motor sintetic care poate face fata celor mai solicitante conditii de conducere, acesta este alegerea perfecta.

Indiferent daca conduceti in stil sportiv, faceti porniri frecvente la rece sau conduceti in mediul urban sau pe autostrada, acest ulei de motor sintetic este conceput pentru a se adapta la orice situatie.

Metabond LLX 0W30 5L este alegerea perfecta pentru oricine doreste sa maximizeze performanta si eficienta motorului lor.

Cu o protectie exceptionala impotriva uzurii si depunerilor, acest ulei de motor sintetic este conceput pentru a face fata celor mai solicitante conditii de conducere si pentru a indeplini cerintele tehnice ale vehiculelor moderne.

Metabond LLX 0W30 5L specificatii:

ACEA C3, VOLKSWAGEN VW 504.00 / 507.00, PORSCHE C30

Tara de origine: EU

Ambalaje: 1 litru, 5 litri

Fisa de securitate: LLX 0W30

Fisa tehnica: LLX 0W30
Trimite mesaj
Din Gura in Gura