Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3795)

Ulei motor Metabond ECS 5W30 1L-5L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

57 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Metabond ECS 5W30 1L-5L

Este alegerea perfecta pentru proprietarii de masini Peugeot, Citroen si Toyota care doresc o performanta optima si o economie de combustibil ridicata.

Acest ulei de motor sintetic de inalta performanta, LowSaps, este conceput pentru a satisface cerintele tehnice ale motoarelor diesel cu filtre de particule si pe benzina, indeplinind cerintele standardelor EURO IV si ACEA C2.

Compatibil cu sistemele de post-tratament care permit emisii scazute de sulf, fosfor si cenusa, Metabond ECS 5W30 asigura functionarea eficienta a filtrului de particule si isi prelungeste durata de functionare.

Acest ulei reduce frecarea interna a motorului, ceea ce duce la o reducere semnificativa a consumului de combustibil, oferind in acelasi timp o protectie exceptionala impotriva uzurii si depunerilor.

Indiferent de conditiile de conducere, stilul de conducere sau tipul de traseu, Metabond ECS 5W30 1L-5L ofera performante de inalta calitate si este potrivit pentru cele mai solicitante conditii de conducere, inclusiv porniri frecvente la rece, conducere urbana si autostrada.

Acest ulei de motor ofera o protectie excelenta pentru motorul dvs., astfel incat sa puteti conduce cu incredere si sa va bucurati de masina dvs. in fiecare zi.

Metabond ECS 5W30 1L-5L specificatii:

ACEA: C2, PSA: B71 2290, Indeplineste cerintele TOYOTA

Tara de origine: EU

Ambalaje: 1 litru, 5 litri

Fisa de securitate: ECS 5W30

Fisa tehnica: ECS 5W30
Trimite mesaj
Din Gura in Gura