Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3795)

Ulei motor Metabond Evo USX 5W30 1L-5L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

49 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Metabond Evo USX 5W30 1L-5L

Este un ulei de motor sintetic de ultima generatie, conceput pentru a satisface cerintele celor mai noi si avansate motoare pe benzina, cu injectie directa si turbocompresoare.

Unul dintre principalele beneficii ale acestui ulei de motor este capacitatea sa de a controla riscul de LSPI (Low-Speed Pre-Ignition) la cele mai recente motoare General Motors si Ford.

Datorita tehnologiei sale avansate, acest ulei de motor ofera economie de combustibil si protectie exceptionala impotriva uzurii si depunerilor.

LSPI este un fenomen de aprindere timpurie la rotatii scazute, care poate provoca daune semnificative in componentele individuale ale motorului.

Metabond Metabond EVO USX 5W30 1L-5L ofera protectie impotriva acestui fenomen prin utilizarea unei formule speciale, conceputa pentru a minimiza riscul de LSPI.

Acest ulei de motor este, de asemenea, compatibil cu cele mai noi sisteme de post-tratament, care permit emisii scazute de sulf, fosfor si cenusa. Indeplineste cerintele standardelor EURO IV, EURO V, EURO VI si ACEA C4 si C3.

Metabond EVO USX 5W30 este perfect potrivit pentru cele mai solicitante conditii de conducere, precum stilul de conducere sportiv, porniri frecvente la rece, conducere urbana si autostrada.

Datorita economiei de combustibil pe care o ofera, acest ulei de motor poate ajuta la reducerea costurilor de combustibil si la cresterea eficientei motorului.

Metabond EVO USX 5W30 1L-5L specificatii:

API: SN PLUS, ILSAC: GF-5, General Motors: Dexos1 Gen 2, FORD: WSS-M2C 946-A, CHRYSLER: MS-6395

Tara de origine: EU

Ambalaje: 1 litru, 5 litri

Fisa de securitate: EVO USX 5W30

Fisa tehnica: EVO USX 5W30
Trimite mesaj
Din Gura in Gura