Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3794)

Odorizant auto Paloma Premium Line Parfum Royal Forest

0 stars: 0.00 din 0 pareri

962 lei Lei
Cod produs
P40222
Out Of stock
Descriere
Porneste intr-o excursie intr-o padure regala cu Odorizantul auto Paloma Premium Line Parfum Royal Forest!
Aroma sa proaspata si lemnosa te va transpune in mijlocul naturii in fiecare calatorie. Cu o capacitate de 5 ml, acest parfum devine alegerea perfecta pentru a mentine masina mereu placut mirositoare.
Paloma Premium Line Parfum Royal Forest nu doar mascheaza mirosurile neplacute, ci le inlocuieste cu o aroma autentica si plina de prospetime. Fiecare pulverizare devine o experienta senzoriala de prospetime si natura, aducandu-ti aminte de plimbarile in padure.
Acest parfum in forma de odorizant iti permite sa aduci mirosul padurii regale in interiorul masinii tale. Fiecare pulverizare aduce un strop de prospetime si bucurie, transformand fiecare drum intr-o calatorie plina de natura si relaxare.
Paloma Premium Line Parfum Royal Forest este usor de folosit. Pur si simplu aplica cateva picaturi in interiorul masinii si bucura-te de aroma proaspata a padurii. Indiferent de destinatie, aroma sa te va invalui intr-o atmosfera de prospetime si relaxare.
In concluzie, Odorizantul auto Paloma Premium Line Parfum Royal Forest este alegerea perfecta pentru cei care doresc sa ofere masinii lor o excursie intr-o padure regala. Transforma fiecare drum intr-o calatorie senzoriala spre natura!
Achizitioneaza acum Odorizantul auto Paloma Premium Line Parfum Royal Forest si bucura-te de aroma prospetimii naturale in fiecare calatorie!
Tip:  Parfum / Liquid ROYAL FOREST
Poate fi folosit:  Cu utilizare normala, aprox. 1 luna
Cantitate:  5 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura