Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3794)

Odorizant auto Paloma Premium Line Parfum Black Angel - 5 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

962 lei Lei
Cod produs
P40239
Out Of stock
Descriere
Adauga o nota de eleganta in fiecare calatorie cu Odorizantul auto Paloma Premium Line Parfum Black Angel!
Aroma sa sofisticata si misterioasa te va cuceri de la prima inhalare. Cu o capacitate de 5 ml, acest parfum devine alegerea perfecta pentru a mentine masina mereu placut mirositoare.
Paloma Premium Line Parfum Black Angel nu doar mascheaza mirosurile neplacute, ci le inlocuieste cu o aroma autentica si plina de eleganta. Fiecare pulverizare devine o experienta de lux si mister, aducandu-ti aminte de momentele petrecute in mijlocul atmosferei sofisticate.
Acest parfum in forma de odorizant iti permite sa personalizezi mirosul masinii tale in functie de preferintele tale. Fiecare pulverizare aduce o nota de prospetime si bucurie, transformand fiecare drum intr-o calatorie plina de eleganta si stil.
Paloma Premium Line Parfum Black Angel este usor de folosit. Pur si simplu aplica cateva picaturi in interiorul masinii si bucura-te de aroma sofisticata a elegantei. Indiferent de destinatie, aroma sa te va invalui intr-o atmosfera de rafinament si lux.
In concluzie, Odorizantul auto Paloma Premium Line Parfum Black Angel este alegerea perfecta pentru cei care doresc sa ofere masinii lor o nota de eleganta si rafinament. Transforma fiecare drum intr-o experienta olfactiva de lux!
Achizitioneaza acum Odorizantul auto Paloma Premium Line Parfum Black Angel si bucura-te de eleganta miscarii in fiecare calatorie!
Tip:  Parfum / Liquid BLACK ANGEL
Poate fi folosit:  Cu utilizare normala, aprox. 1 luna
Cantitate:  5 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura