Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3795)

Lanterna LED Phenom

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2235 lei Lei
Cod produs
18605
Out Of stock
Descriere
Luminoasa si rezistenta - Lumineaza cu usurinta o intreaga camera! Este de 10 ori mai luminoasa decat lanternele cu bec cu incandescenta. Cele trei baterii AAA vor mentine lanterna in functiune multe ore la rand. Poate fi alimentata si cu acumulatori (bateriile nu sunt incluse).

COMPACTA, USOARA, ERGONOMICA - astfel, poate fi folosita cu usurinta pe langa casa, atunci cand iesi la plimbare cu cainele, sau in camping. Este destul de compacta incat sa incapa in buzunar, ruxac sau poseta, astfel incat sa o ai tot timpul la indemana si sa poti ajunge repede la ea.

REZISTENTA LA STROPII DE APA SI PRAF - Construita pentru rezistenta, aceasta lanterna va trece testul timpului, avand o izolatie care previne intrarea apei si a prafului sau murdariei in interior

MANER ANTIDERAPANT SI CUREA DE MANA INCLUSA - Astfel ca tu sa o poti folosi cu usurinta, in orice conditii, fara accidente.

LANTERNA CU 9 LEDURI - Capacitatea de luminare larga a lanternei va asigura folosirea atat in spatii inchise, unde poti lumina o arie mare, cat si afara, atunci cand ai nevoie de iluminare la distante mari, pentru a deslusi obiectele din departare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura