Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3795)

Lampa de lucru cu COB-LED Phenom

0 stars: 0.00 din 0 pareri

456 lei Lei
Cod produs
18619
Out Of stock
Descriere
Phenom

Lampa COB - LED de mare putere: tehnologia COB creste luminozitatea generata /cm patrat punand la dispozitie o lumina bogata, cu un consum energetic mai mic decat al LED-urilor clasice, ajungand la o iluminare de 250 lumeni!

MANER ERGONOMIC: Acoperirea anti-alunecare a manerului previne accidentele neplacute si asigura folosirea in siguranta a lampii.

DESIGN INTELIGENT: Carligul de sustinere se roteste la 360, astfel incat lampa sa poata fi utilizata din mai multe unghiuri. Foarte utila pentru reparatii auto, iluminarea casei, pescuit, camping, intreruperi de curent sau orice alte urgente;

CU BAZA MAGNETICA PENTRU FIXARE: Magnetul incastrat pe spatele lampii va asigura posibilitatea fixarii acesteia pe orice suprafata metalica feroasa, pentru inca un plus de versatilitate si utilitate in atelier. Poti ilumina orice suprafata, din orice pozitie;

REZISTENTA LA APA SI PRAF: DAR NU SCUFUNDATI IN APA! Lampa se alimenteaza de la trei baterii AA, ce pot fi inlocuite cu usurinta. Bateriile nu sunt incluse.

Dimensiuni: 20 x 6 x 3 cm

Sursa de lumina: COB LED

Sursa de alimentare: 3 buc. baterii AA
Trimite mesaj
Din Gura in Gura