Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3537)

Oglinda auto suplimentara pentru unghiul mort - convex

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2491 lei Lei
Cod produs
55678
Out Of stock
Descriere
Oglinda retrovizoare cu unghi larg de vizualizare si reducerea punctului mort. Se poate instala pe orice oglinda cu rama, fie ca este o oglinda exterioara sau interioara. Oglinzile suplimentare reduc spatiul mort de langa masina, facand conducerea mai sigura. Poate fi o alegere ideala atat pentro soferii experimentati cat si pentru soferii incepatori. Daca este instalat pe oglinda retrovizoare, puteti, de exemplu, sa observati copiii, bebelusii si animalele de companie care stau pe bancheta din spate.
Oglinda convexa
Poate fi reglat pe verticala si pe orizontala
Transport sigur
Schimbare mai usoara de banda
Puteti observa oamenii care stau in spate
Universal, poate fi montat pe majoritatea oglinzilor
Accesorii: instrument cheie stea

Montare pe oglinda exterioara:

1. Desurubati surubul de pe spatele carcasei oglinzii si scoateti placa oglinzii! 2. Asezati suportul de prindere in deschiderea din partea de jos a carcasei oglinzii. Orificiile pentru suruburi trebuie sa fie in interiorul carcasei oglinzii, iar partea superioara a profilului U trebuie sa fie orientata in fata. 3. Strangeti suruburile pana cand carcasa oglinzii este atasata corect de oglinda din fabrica. Nu strangeti prea mult suruburile, deoarece acest lucru poate duce la ruperea carcasei oglinzii, dar retineti ca o oglinda care cade in timpul conducerii este periculoasa. 4. Dupa instalare, asigurati-va ca carcasa oglinzii este atasata corect si sigur. 5. Reasamblati placa oglinzii folosind surubul de pe carcasa oglinzii, apoi reglati-o la unghiul dorit.

Montare pe oglinda retrovizoare:

1. Desurubati surubul de pe spatele carcasei oglinzii si scoateti placa oglinzii! 2. Asezati suportul de prindere in deschiderea din partea de jos a carcasei oglinzii. Orificiile pentru suruburi trebuie sa fie paralele si la acelasi nivel cu placa oglinzii. 3. Strangeti suruburile pana cand carcasa oglinzii este atasata corect de oglinda din fabrica. Nu strangeti prea mult suruburile, deoarece acest lucru poate duce la ruperea carcasei oglinzii, dar retineti ca o oglinda care cade in timpul conducerii este periculoasa. 4. Dupa instalare, asigurati-va ca carcasa oglinzii este atasata corect si sigur. 5. Reasamblati placa oglinzii folosind surubul de pe carcasa oglinzii, apoi reglati-o la unghiul dorit.
Dimensiuni:  155 x 72 x 60 mm
Material:  Corp oglinda: Plastic

Consiliu de fixare: Metal
Dimensiunea oglinzii:  135 x 50 mm
Culoare:  Negru
Greutate:  ~115 g
Trimite mesaj
Din Gura in Gura