Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3795)

Odorizant Auto Paloma EMO - Vanilla Dream

0 stars: 0.00 din 0 pareri

481 lei Lei
Cod produs
P50281
Out Of stock
Descriere
Descopera Paloma EMO - Vanilla Dream, un odorizant auto in forma de emoticon care adauga aroma dulce a vaniliei in masina ta!
Acest odorizant auto face parte din gama Paloma EMO si aduce o nota de veselie si aroma in spatiul masinii tale. Forma de emoticon il face nu doar placut vizual, ci si distractiv.
Ce il face special este aroma dulce de Vanilla Dream. In timp ce decoreaza interiorul masinii tale, el elibereaza treptat o aroma dulce de vanilie care va transforma fiecare calatorie intr-o experienta plina de dulceata.
Modul de utilizare este extrem de simplu: atarna-l in masina ta si lasa-l sa-ti parfumeze spatiul cu mirosul dulce de vanilie. Nu doar ca va improspata aerul din masina, dar va adauga si o nota de dulceata si bucurie.
Paloma EMO - Vanilla Dream este alegerea ideala pentru cei care doresc sa aduca un plus de dulceata si aroma placuta in masina lor. Este un companion decorativ si vesel in acelasi timp.
In concluzie, Odorizantul Auto Paloma EMO - Vanilla Dream este solutia perfecta pentru a aduce aroma dulce a vaniliei in masina ta. Achizitioneaza acum si bucura-te de fiecare calatorie intr-un spatiu plin de dulceata!
Achizitioneaza acum Odorizantul Auto Paloma EMO - Vanilla Dream si transforma-ti masina intr-un loc plin de veselie si aroma dulce!
Tip:  Paloma / Vanilla Dream
Poate fi folosit:  timp de cel putin 2 saptamani
Cantitate:  1 buc - 4 g
Trimite mesaj
Din Gura in Gura