Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3795)

Tester lumini 7 Pin remorca 12/24V Carguard

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4948 lei Lei
Cod produs
PRA007
Out Of stock
Descriere
Verificarea conexiunii electrice intre masina si remorca este un pas esential inainte de a pleca la drum. Un tester de lumini 7 Pin pentru remorca este instrumentul ideal pentru aceasta sarcina, permitandu-va sa verificati conexiunea electrica in cateva secunde.
Iata de ce este important un tester de lumini 7 Pin pentru remorca:
Verificare Rapida: Cu acest tester, puteti verifica rapid functionarea luminilor de pe remorca, cum ar fi semnalele de franare, semnalele de directie si luminile de pozitie.

Detectare Defecte: Daca exista o problema in conexiunea electrica, testerul va va avertiza imediat, astfel incat sa puteti remedia defectiunile inainte de a pleca la drum.

Usor de Utilizat: Testerul este simplu de folosit. Conectati-l la mufa de remorca, apoi activati diferitele functii ale vehiculului pentru a verifica luminile corespunzatoare.

Compatibilitate Universala: Testerul 7 Pin este proiectat pentru a se potrivi majoritatii conexiunilor de remorca de tip 7 Pin, fiind compatibil cu o gama variata de vehicule si remorci.

Compact si Portabil: Acest tester este compact si usor de transportat, astfel incat sa il puteti avea mereu la indemana pentru verificari rapide.

Asigurati-va ca toate luminile de pe remorca functioneaza corect inainte de a porni la drum cu ajutorul testerului de lumini 7 Pin pentru remorca. Este un instrument esential pentru a va asigura ca transportul dvs. este sigur si conform regulilor de circulatie. Cumparati acum acest accesoriu practic pentru masina dvs. si remorca.
Caracteristici:

Material: cupru, nylon

Pin: 7P

Tensiune: 12V/24V

CE
Trimite mesaj
Din Gura in Gura