Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3795)

Chinga de fixare cu clichet 2 t

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5183 lei Lei
Cod produs
CFA001-promo
Out Of stock
Descriere
Chinga de fixare cu clichet 2 t 8m x 50mm Carguard

Cand vine vorba de transportul marfurilor sau al incarcaturilor grele, asigurarea acestora in mod corespunzator este esentiala pentru siguranta ta si a celor din jur.

Chinga de Fixare cu Clichet 8 m x 50 mm este un instrument indispensabil, proiectat pentru a asigura transportul in siguranta.

Iata de ce ar trebui sa ai o chinga de fixare cu clichet in masina ta:
Asigurare Solida: Cu o lungime de 8 metri si o latime de 50 mm, aceasta chinga ofera o fixare solida pentru incarcatura ta.
Clichet Practic: Clichetul integrat face ca fixarea sa fie rapida si usoara. Poti strange chinga cu usurinta pentru a asigura incarcatura.
Durabilitate: Fabricata din materiale de inalta calitate, chinga este rezistenta la uzura si conditiile meteo dificile, asigurand o durata lunga de viata.
Versatilitate: Chinga poate fi utilizata intr-o varietate de situatii, de la fixarea marfurilor in remorca la transportul obiectelor grele pe acoperisul masinii.
Siguranta pe Drum: O incarcatura bine asigurata inseamna siguranta pe drum. Evita miscarea sau caderea incarcaturii in timpul transportului.
Compacta si Portabila: Chinga este usor de transportat si depozitat in portbagajul masinii tale, astfel incat sa o ai mereu la indemana.

Asigura transportul tau in siguranta cu ajutorul Chingii de Fixare cu Clichet 8 m x 50 mm.

Este un accesoriu esential pentru oricine efectueaza transporturi de orice fel. Cumpara acum si ai incredere ca incarcatura ta va ajunge la destinatie in siguranta.

Chinga de fixare cu clichet 2 t caracteristici:

Lungime: 8 metri
Latime:5 cm
Greutate maxima: 2000 Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura