Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3795)

Odorizant auto Paloma Aqua Balls - New Car

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1504 lei Lei
Cod produs
P15583
Out Of stock
Descriere
Bucura-te de aroma proaspata a masinii noi in masina ta cu Odorizantul Auto Paloma Aqua Balls - New Car!
Aceste perle parfumate aduc cu ele mirosul caracteristic al unei masini noi, proaspat scoase din showroom. Cu New Car, fiecare calatorie devine mai placuta si mai senzoriala.
Ce le face speciale este faptul ca elibereaza parfumul treptat, oferind o aroma proaspata si revigoranta care persista timp de 4 saptamani. Cu o simpla indepartare a foliei de etansare si insurubarea capacului, vei permite acestor perle parfumate sa-si faca magia.
Modul de utilizare este extrem de simplu: scoateti folia de etansare de sub capac si insurubati capacul inapoi. Aroma proaspata a New Car se va elibera treptat in masina ta sau in camera ta mica, facand fiecare moment mai placut si mai proaspat.
Paloma Aqua Balls - New Car sunt alegerea ideala pentru cei care doresc sa aduca aroma unei masini noi in spatiul lor. Transforma-ti masina sau camera mica intr-un loc plin de prospetime si entuziasm cu aceste perle parfumate de inalta calitate.
In concluzie, Odorizantul Auto Paloma Aqua Balls - New Car este solutia perfecta pentru a aduce aroma proaspata a masinii noi in masina ta sau in camera ta mica. Achizitioneaza acum si bucura-te de prospetime si entuziasm in fiecare zi!
Achizitioneaza acum Odorizantul Auto Paloma Aqua Balls - New Car si transforma-ti spatiul intr-un loc plin de prospetime si entuziasm!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura