Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3795)

Dozator pentru combustibil Megasel si Megalene Plus

0 stars: 0.00 din 0 pareri

22 lei Lei
Cod produs
MBTC2222
Out Of stock
Descriere
Dozator pentru Megasel si Megalene Plus
Dozatorul pentru Megasel si Megalene Plus este accesoriul perfect pentru a doza aditivii de combustibil Metabond intr-un mod precis, usor si sigur.

Acest dozator reutilizabil este rezistent la substante chimice si dispune de un capac de protectie pentru copii, asigurand astfel o utilizare in siguranta.

Gura de turnare a capului dozatorului este prevazuta cu un opritor de scurgere, care previne scurgerile si raspandirea mirosurilor dupa montarea capacului.

Acest dozator poate fi utilizat pentru dozarea aditivilor in rezervoarele de combustibil auto, chiar si la cele dotate cu o supapa.

Cu ajutorul acestui dozator, aditivii de combustibil Metabond pot fi adaugati in cantitati precise, asigurand astfel o eficienta maxima si beneficii semnificative pentru motorul autovehiculului.
Dozator pentru Megasel si Megalene Plus utilizare:  Introduceti ferm tubul in locasul de pe partea inferioara a capului dozatorului. Insurubati complet dozatorul pe flaconul de aditiv cu combustibil, dar nu prea strans! (Destul pentru a nu iesi aer atunci cand apasati flaconul inchis.)
Apasati ferm in jos si desurubati capacul cu protectie pentru copii, apoi apasati usor si incet lateralele flaconului pentru a umple capul dozatorului la nivelul dorit.
Turnati aditivul masurat in rezervorul de combustibil al vehiculului.
Apasati ferm in jos si montati inapoi capacul.
Atentie! Nu uitati, acesta este un sistem complet etans conceput pentru a mentine dozatorul pe flaconul de aditiv cu combustibil pana se goleste! Il veti putea reutiliza pe un alt flacon de aditiv de combustibil Metabond.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura