Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3795)

Parasolar auto retractabil 150 x 70 x 6 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

9288 lei Lei
Cod produs
55796A
Out Of stock
Descriere
Pasrasolar retractabil:
Usor de instalat.
Cu ventuze puternice.
Rezistent la razele ultraviolete.
Cu strat reflectorizant.

Protejeaza-ti bordul si volanul masinii de razele UV si de caldura verii.
Recomandat mai ales familiilor cu copii mici sau animale de companie, deoarece acestia nu trebuie plasati intr-o masina infierbantata.
Scapa de caldura excesiva a masinii in zilele lungi de vara. Acest parasolar impiedica incalzirea excesiva a interiorului masinii tale. Nu va mai fi necesara ventilarea indelungata, sau setarea aerului conditionat pe o treapta ridicata.
Parasolarul poate fi montat cu usurinta pe interiorul parbrizului sau pe luneta cu ajutorul ventuzelor.
Datorita designului sau compact si subtire, nu creeaza un spatiu mort suplimentar pe parbriz, nefiind necesara indepartarea lui dupa fiecare utilizare. In plus, ventuzele puternice permit mentinerea parasolarului pe parbriz si in timpul calatoriei. Nu va mai fi necesar sa il depozitati separat in portbagaj ca in cazul unui produs conventional.
Dimensiunea parasolarului poate fi ajustata intre 5 si 10 cm in cazul in care inaltimea parbrizului este mai mica decat marimea sa originala!

Atentie! La instalare asigurati-va ca dispozitivul sa nu afecteze negativ vizibilitatea! A se utiliza numai in cazul in care exista posibilitatea amplasarii fara reducerea campului vizual!

Dimensiuni: 150 x 70 x 6 cm
Nr. ventuze: 6+ 1 buc.
Masa: ~ 345 g
Trimite mesaj
Din Gura in Gura