Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3794)

Brad artificial cu picior de metal, 210 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

76737 lei Lei
Cod produs
55893C
Out Of stock
Descriere
Family Pound
Atmosfera sarbatorilor se resimte nu doar in mirosul cozonacilor proaspat scosi din cuptor, ci si in decoratiunile care iti invaluie caminul. Atmosfera sarbatorilor se resimte in bucuria celor mici si chiar si a celor mari care abia asteapta sa decoreze impreuna locuinta si bradul si sa despacheteze cadourile aflate sub acesta. Tocmai de aceea, bradul pe care il alegi trebuie sa fie perfect.
POATE FI DECORAT IN MULTE FELURI: Poti sa-ti accentuezi diferite zone ale casei, sau biroului impodobind acest brad cu diverse lumini, ornamente si ghirlande.

USOR DE FOLOSIT SI DE PASTRAT: Ramurile convenabil atasate, usor de manevrat, fac din acest brad o decoratiune foarte usor de utilizat, iar dupa finalizarea sezonului de sarbatori, usor de stocat, intr-un loc unde nu va deranja, iar tu nu va mai trebui sa aduni acele cazute.

DURABIL SI FOARTE REALIST: Piciorul de metal asigura stabilitate bradului. Ramurile sunt confectionate din material PVC de foarte inalta calitate si pot fi pozitionate dupa dorinta. Bradul imita cu exactitate un brad natural, asa ca va fi foarte greu sa-ti dai seama ca nu este adus din padure.

BRAD CLASIC: Acest brad va aduce in casa ta atmosfera sarbatorilor exact ca in copilarie; ramurile puternice sunt capabile sa sustina orice decoratiuni, fara a se deforma.

MARIME IDEALA: Bradul are 2,1 metri inaltime. Pentru decorarea acestuia rezerva-ti cel putin 60 de minute!

Inaltime: 2,1 m
Material: Material plastic PVC
Trimite mesaj
Din Gura in Gura