Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3795)

Vopsea spray reflectorizanta - 400 ml - VMD Italy

0 stars: 0.00 din 0 pareri

884 lei Lei
Cod produs
17330
Out Of stock
Descriere
Vopsea reflectorizanta acrilica pe baza de solvent, ce contine microsfere de sticla. Efectul reflectorizant se realizeaza atunci cand lumina loveste suprafata acoperita cu vopsea si se difracta sau reflecta de pe suprafata sferelor. Toate obiectele vopsite cu vopsea reflectorizanta reflecta lumina, astfel incat devin clar vizibile chiar si in intuneric.

Acest produs este folosit pentru a proteja siguranta oamenilor in anumite situatii, cum ar fi mediul de lucru, trafic, bariere, biciclete, motociclete, casti, imbracaminte, stalpi etc. pentru a le face vizibile.

Vopseaua este extrem de rezistenta si are o aderenta excelenta pe toate suprafetele, inclusiv pe majoritatea materialelor plastice. Daca se aplica pe haine, vopseaua poate fi indepartata prin spalare in apa fierbinte. Efectuati intotdeauna un test de compatibilitate a produsului pe suprafata de tratat.

Poate fi folosita pe majoritatea suprafetelor

Efect extra reflectorizant

Poate fi utilizata pe scara larga, de exemplu pentru a creste siguranta in trafic

Compozitie: 25% - 30% acetona; propan-2-ona; propan 20% - 25% propan 10% - 12,5% butan 10% - 12,5% xilen 5% - 7% izobutan 1% pana la 3% acetat de n-butil 1% - 3% acetat de 2-metoxi-1-metiletil 1% pana la 3% 2-butoxietanol; etilenglicol monobutil eter 1% - 3% distilat hidrogenat de petrol

Capacitate: 400 ml

UFI: 3VYH-U1C4-200S-EHM3
Trimite mesaj
Din Gura in Gura