Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (3795)

Forma de copt din silicon - motive de Craciun

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2692 lei Lei
Cod produs
58768
Out Of stock
Descriere
Coace prajiturile de Craciun mult mai usor! Pe langa decorarea camerelor, acorda atentie si pregatirii elegante a prajiturilor festive. Formele de copt din silicon pot fi folosite intr-o varietate de moduri. Putem face unt condimentat, briose si pandispan. Pe langa deserturi, poate fi folosit si pentru a face placinte, pentru a coace carne sau prajituri sarate. Mai mult decat atat, producatorii de sapun si lumanari prefera si forma de silicon. Secretul popularitatii formelor de copt din silicon este ca au rezistenta ridicata la caldura si sunt flexibile.

Rezistent la caldura
Usor de curatat
Cu orificiu pentru agatare

Utilizare recomandata:

Asezati forma goala de silicon pe tava de copt inainte de a pune aluatul, deoarece materialul este moale si umplutura poate cadea usor din forma.
Se unge putin inainte de copt
Daca pregatesti mancare rece, clateste-o cu apa rece in prealabil
Protejaza matrita de caldura directa, adica de contact cu flacari deschise
Nu taia niciodata in matrita de silicon cu un cutit sau o unealta ascutita, deoarece poate fi deteriorata.
Cel mai bun mod de a scoate desertul dintr-o tava de copt din silicon este sa astepti ca acesta sa se raceasca complet in forma dupa coacere.
Inainte de prima utilizare:

Inainte de prima utilizare, spalati bine tava de copt din silicon cu apa calda detergent, stergeti-o si intindeti-o cu multa grasime. Data viitoare, acest lucru va fi necesar doar daca matrita este foarte uscata.

Curatarea matritei:

Formele sunt usor de curatat. Merita sa le spalati manual, deoarece acest lucru lasa o cantitate minima de grasime in ele, nu se usuca.

Nu folositi bureti abrazivi sau agenti de curatare abrazivi pentru curatare.

Decolorarea matritei din cauza coacerii nu afecteaza utilizarea acesteia.

Atat temperaturile ridicate, cat si cele scazute (-40 o.C si 230 o.C) sunt bine tolerate. Pot fi folosite bine atat pentru prajit, cat si pentru congelare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura